Τοπικές Ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα: Από την Εφηβεία στην Ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ανοικτή εκδήλωση που διοργάνωσε το 1ο Λύκειο Ρόδου – Βενετόκλειο, με θέμα «Από την Εφηβεία στην Ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου και είχε ως κεντρικό ομιλητή τον Δρ. Σάββα Σαββόπουλο, μέλος και διδάσκων της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας και μέλος της Διεθνούς Ψυχαναλυτικής Ένωσης (ΙΡΑ).

Η μεγάλη συμμετοχή μαθητών/τριών, γονέων και εκπαιδευτικών και κυρίως η ενεργή συμμετοχή τους με καίριες ερωτήσεις προς τον ομιλητή και προσωπικές τοποθετήσεις, κατέδειξαν την ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας σχετικά με τις εκπαιδευτικές, κοινωνιολογικές και ψυχολογικές διαστάσεις της εφηβικής ζωής και της πορείας προς την ενηλικίωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Υποτροφιών Ρόδου Εμμ. & Μαίρης Σταματίου.

 

Ο Διευθυντής

Παύλος Κεφαλάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου